Medlemsformer


För yrkesverksamma Medicinska Massageterapeuter:

Du får en egen profil på denna hemsida, med bild och information om dig själv och ditt företag, för att dina klienter lätt ska kunna hitta dig på nätet.

För utbildade Medicinska Massageterapeuter ingår det en kvalitetsäkrande certifiering i medlemskapet i det fall att utbildningskraven uppfylls (se här för utbildningskrav vid certifiering av Medicinsk Massageterapeut).

Pris: 1500 kr +  Kostnad för Behandlingsskadeförsäkring.

 

För dig som anställd krävs att du tillhandahåller oss ett intyg från din arbetsgivare där försäkring täckande behandling fastställs.

Medlemskap för yrkesverksamma elever under vidareutbildning:

För Dig som utbildat dig till massörnivå (400+ timmar) och som önskar bli yrkesverksam under vidareutbildning till Medicinsk Massageterapeut. Du får en inblick i branschen redan nu och tillgång till ett stort nätverk yrkesverksamma terapeuter.

Pris: 150 kr  + Behandlingsskadeförsäkring.

 

För dig som är anställd krävs att du tillhandahåller oss ett intyg från din arbetsgivare där försäkring täckande behandling fastställs.

Elevmedlemskap:

För icke yrkesverksamma elever under utbildning till Medicinsk Massageterapeut. Som elev vill Du Kanske redan nu få en inblick i branschen, tillgång till vårt stora nätverk av terapeuter och allt senaste nytt om den politiska utvecklingen?

Pris: 150 kr (försäkring behövs ej).

Icke yrkesverksam som är Medicinsk Massageterapeut / Lärosäte för Medicinska Massageterapeuter:

För Dig som är utbildad till Medicinsk Massageterapeut, men som inte är verksam och för lärosäte som utbildar Medicinska Massageterapeuter enligt de kriterier som gäller enligt BMM. Du får tillgång till våra möten, BMMs nätverk, senaste nytt inom branschen och kring den medicinska Massageterapins framtid och integrering i vården.

Pris: 1500 kr (Försäkring behövs ej).