Krav för certifiering som Medicinsk Massageterapeut av BMM


BMM är sedan 1 dec. 2017 en del av Svensk Massage, och fungerar numer som ett rent certifieringsorgan för Medicinsk Massageterapi.

 

Du som är certifierad Massör av Branschrådet svensk Massage (BSM) och utbildad till Medicinsk Massageterapeut, Massage och Friskvårdsterapeut samt Idrottsmassör på YH nivå genom Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar eller Medicinskt Kursforum har nu möjlighet att erhålla titeln certifierad Medicinsk Massageterapeut av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi! (BMM).

 

Du anmäler ditt intresse till BMM samt sänder en kopia av ditt examensbevis via mail, info@bmms.se

 

Ett certifikat kostar 950 kr. Pengarna går till kostnaden för certifikat, fortsatt utveckling och kvalitetssäkring av yrket.

 

 

Varför ska du certifiera dig?

 

• Att vara certifierad av BMM” innebär att Du som Medicinsk Massageterapeut har genomgått en kvalitetssäkrad utbildning. En certifiering stärker din yrkesroll som MMT. 

 

För er som utbildat er som massör/massageterapeut samt med tilläggsutbildningar så gäller ett valideringssystem samt teoretiskt och praktiskt certifieringsprov:

 

- Maila oss dina inscannade diplom så hör vi av oss så fort vi validerat om det kan vara möjligt för dig att påbörja arbetet med att bli certifierad. 

 

Vi ser fram emot att få höra av dig!