Krav för certifiering som Medicinsk Massageterapeut av BMM


BMM är sedan 1 dec. 2017 en del av Svensk Massage, och fungerar numer som ett rent certifieringsorgan för Medicinsk Massageterapi.

 

Du som är certifierad Massör av Branschrådet svensk Massage (BSM) och utbildad till Medicinsk Massageterapeut, Massage och Friskvårdsterapeut samt Idrottsmassör på YH nivå genom Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar eller Medicinskt Kursforum har nu möjlighet att erhålla titeln certifierad Medicinsk Massageterapeut av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi! (BMM).

 

Du anmäler ditt intresse till BMM samt sänder en kopia av ditt examensbevis via mail, info@bmms.se

 

Ett certifikat kostar 950 kr. Pengarna går till kostnaden för certifikat, fortsatt utveckling och kvalitetssäkring av yrket.

 

 

Varför ska du certifiera dig?

 

• Att vara certifierad av BMM” innebär att Du som Medicinsk Massageterapeut har genomgått en kvalitetssäkrad utbildning. En certifiering stärker din yrkesroll som MMT. 

 

För er som utbildat er som massör/massageterapeut samt med tilläggsutbildningar så gäller ett valideringssystem samt teoretiskt och praktiskt certifieringsprov. 

 

Vill du veta mer om certifieringen till Medicinsk Massageterapeut så hämta hem formuläret HÄR. När det hämtats hem så ladda ner det till din dator. Det är enda sättet att "låsa upp" filen och det blir möjligt att skriva direkt i filen. Du arbetar lugn hemma tills du är nöjd med ansökan och sedan skickar du in den till oss via denna länk.