BMM


Branchorganisationen Medicinsk Massageterapi (BMM) är en organisation som startats av Medicinska Massageterapeuter i Malmö år 2010.

  • BMM har som syfte att värna om Medicinska Massageterapeuters yrkesskicklighet. BMM är opinionsledande och språkrör för Medicinska Massageterapeuter till massmedia och allmänhet i Sverige.
  • I Sverige finns ett flertal utbildningar som går under beteckningen Medicinsk Massageterapeut och som har mycket varierande kvalitet och utbildningslängd. BMMs målsättning är att integrera Medicinsk Massageterapi i vården samt att erhålla legitimering och därmed momsbefrielse, i enlighet med hur yrkesgruppen fungerar i ett flertal EU-länder. Det är därför ytterst viktigt att säkerställa en lika gällande nivå  för vad yrket faktiskt innebär, oavsett på vilken skola eller på vilken ort en har utbildats.
  • BMM certifierar Medicinska Massageterapeuter genom validering och certifieringsprov.
  • Alla yrkesverksamma medlemmar hos BMM är behandlingsskadeförsäkrade.
  • Vi välkomnar Dig som är under utbildning att bli elevmedlem, för att så tidigt som möjligt få en inblick i branschen och vara med och påverka den Medicinska Massageterapins framtid.
  • Du som har har utbildat dig till massörnivå (400+ timmar) och är under vidareutbildning till Medicinsk Massageterapeut och vill börja arbeta har tillgång till ett medlemskap inklusive behandlingsskadeförsäkring genom Nordeuropa Försäkringar.
  • Vi välkomnar Dig som är Medicinsk Massageterapeut och som vill vara stödmedlem. Du får tillgång till våra möten, information om det senaste i branschen och i den politiska utvecklingen vad gäller den Medicinska Massageterapins framtid och dess väg in i vården.

 

För med information om medlemskap - klicka här.

Läs mer om priser under fliken Medlemsformer.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för med information!

 

Styrelsen BMM

 

Box 30087

200 61 Limhamn

info@bmms.se